Firefox 4.0 Minefield dostupan za preuzimanje

Bez autora
Jul 06 2010

Kompanija "Mozila" je obavestila korisnike da mogu da počnu sa preuzimanjem nove verzije navigatora Firefox 4.0 pod nazivom Minefield. Reč je o test verziji koja je dostupna za operativne sisteme Windows, Mac i Linux.Zvanična beta verzija biće dostupna za preuzimanje za nekoliko nedelja, dok će konačna biti završena tek krajem 2010. Minefield ima novi korisnički interfejs i nešto bolje performanse od prethodne verzije, a oni koji su imali priliku da se upoznaju sa ovom verzijom kažu da podseća na Google Chrome i Operu.

Firefox 4.0 Minefield dostupan za preuzimanjeKompanija "Mozila" je obavestila korisnike da mogu da počnu sa preuzimanjem nove verzije navigatora Firefox 4.0 pod nazivom Minefield.

Reč je o test verziji koja je dostupna za operativne sisteme Windows, Mac i Linux. Zvanična beta verzija biće dostupna za preuzimanje za nekoliko nedelja, dok će konačna biti završena tek krajem 2010.

Iz "Mozile" kažu da Minefield ima novi korisnički interfejs i nešto bolje performanse od prethodne verzije, a oni koji su imali priliku da se upoznaju sa ovom verzijom kažu da podseća na Google Chrome i Operu.

Firefox 4.0 Minefield možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik